زنده باد گوجه فرنگی
به
گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ لیلا شورورزی ،
کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور اظهار داشت: رنگ قرمز
گوجهفرنگي به علت وجود رنگدانهاي گياهي بهنام ليكوپن است که از قویترين
آنتياكسيدانهاي موجود در گوجهفرنگي به حساب ميآيد و داراي مقادير قابل
توجهي ويتامين ث، پتاسيم و فيبر غذايي است.
لیلا شورورزی افزود: افرادي كه در هفته هفت واحد يا بيشتر گوجهفرنگي متوسط مصرف ميكنند 60 درصد كمتر در معرض ابتلا به سرطانهاي مري، معده، دهان و روده بزرگ قرار ميگيرند.
کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: آنتياكسيدانهاي موجود در گوجهفرنگي از آسيب مفاصل، ماهيچهها، سكتههاي قلبي و مغزي در سالمندان جلوگيري ميكند..................زنده باد گوجه فرنگی
لیلا شورورزی افزود: افرادي كه در هفته هفت واحد يا بيشتر گوجهفرنگي متوسط مصرف ميكنند 60 درصد كمتر در معرض ابتلا به سرطانهاي مري، معده، دهان و روده بزرگ قرار ميگيرند.
کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: آنتياكسيدانهاي موجود در گوجهفرنگي از آسيب مفاصل، ماهيچهها، سكتههاي قلبي و مغزي در سالمندان جلوگيري ميكند..................زنده باد گوجه فرنگی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر