خواص عناب.عناب دارای آب، پروتئین، چربی مواد معدنی و آهن،
کربوهیدرات، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین C و کاروتن است و برای پیشگیری از
سرماخوردگی سودمند است.پوست درخت عناب در جلوگیری از خونریزی مؤثر و میوه آن، خون را تصفیه و به هضم غذا کمک می کند.مصرف روزانه (یکبار) آب تازه میوه عناب همراه با
فلفل برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا بسیار مفید است.همچنین، پوست این
درخت در رفع اسهال، اسهال خونی و گاز معده بسیار مؤثر و دم کرده پوشش درونی
پوست درخت به عنوان مسهل برای درمان یبوست مصرف می شود.دم کرده برگ تازه آن
همراه با نمک و غرغره آن برای گلودرد، التهاب دهان و خونریزی لثه مفید و
ضماد برگ آن برای بیماری های پوستی مانند جوش ها، دمل های بزرگ، ورم های
چرکی و حتی گل مژه مؤثر است...........خواص دارويي عناب. وبلاگ امیر وفا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر