امید داشتن باور به نتیجة مثبت اتفاقها یا شرایط، در زندگی می‌باشد. امید احساسی است دربارة اینکه می‌توانیم آنچه را که میخواهیم، داشته باشیم یا یک اتفاق، بهترین نتیجه را برای ما خواهد داشت. امیدوار بودن با خوش‌بین بودن متفاوت می‌باشد. امید یک حالت احساسی است یعنی یکی از احساسات انسان می‌باشد اما خوش‌بین بودن نتیجة یک روش و الگوی تفکر عمدی و اختیاری(بينش)است که باعث حالت و رفتار مثبت در انسان می‌شود.
شاد باشید

پنجشنبه، تیر ۱۵، ۱۳۹۶

میوه جادوئی

آواکادو میوه ای است که حاوی همه مواد غذایی به غیر از ویتامین C است. پروتئین این میوه کیفیت بالایی داشته و ویتامین A آن مقاومت بدن را در برابر عفونتهای باکتریایی به طرز معجزه آسایی افزایش می دهد و داروی خوبی برای رفع مشکلات کیسه صفرا می باشد.
از آواکادو به سبب طعم لذیذ آن و همچنین تاثیر آن در رفع مشکلات هضمی به صورت خام در سالادها و یا به شکل پخته در سوپها و خوراکها استفاده می شود. این
میوه سرشار از چربی بوده و به همین دلیل سبب افزایش حالت اسیدی ادرار گشته و در نتیجه از تکثیر و رشد بعضی میکروبها و باکتریهای مضر موجود در ادرار جلوگیری می کند، ولی افرادی که غلظت خون بالایی دارند مجاز به استفاده از آن نیستند


آووکادو سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که با انواع بیماری‌ها مقابله می‌کنند.

آووکادو؛ سوپراستار میوه‌ها

آووکادو سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که با انواع بیماری‌ها مقابله می‌کنند. حتماً می‌گویید این جور میوه‌ها مال از ما بهتران است و این روزها با قیمت سر به فلک کشیده‌ی آن‌ها چه کسی می‌تواند به آنتی‌اکسیدان و ویتامین فکر کند؟ شاید حق با شما باشد. اما اگر می‌توانید به شکرانه‌ی عظمت الهی از تمام نعمت‌هایش استفاده کنید.

تک تک این نعمت‌ها پرده‌ای از قدرت بی‌کران پروردگاری است که با عشق برای بندگانش خلق کرده تا از آن‌ها «بخورند و بیاشامند و اسراف نکنند». آووکادو نیز جزو همان نعمت‌هایی است که در عین خوشمزگی فواید شگفت انگیز زیادی برای سلامت بدن دارد. برای آشنایی بیشتر با این میوه با ما همراه شوید.

1- آووکادو برای سلامت چشم‌ها

آووکادو منبع فوق‌العاده‌ی لوتئین است. این کاروتنوئید مانند یک آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند و از ابتلا به بیماری‌های مربوط به چشم پیشگیری به عمل می‌آورد. این میوه‌ی سبز خوش‌رنگ همچنین حاوی کاروتنوئیدهای دیگری مثل زئاگزانتین، آلفا کاروتن و بتا کاروتن و همچنین ویتامین E می‌باشد.

یک فنجان آووکادو، یک چهارم نیاز روزانه‌ی بدن به فولات یا همان اسید فولیک را تأمین می‌کند. این ویتامین خطر ابتلا به ناهنجاری‌های مادرزادی جنین را کاهش می‌دهد

از این گذشته آووکادو به شما کمک می‌کند که کاروتنوئید میوه‌های دیگر را بیشتر جذب کنید. مصرف مواد غذایی حاوی کاروتنوئیدها مانند میوه و سبزیجات به همراه آووکادو (که سرشار از چربی‌های اشباع نشده‌ی مونو است) باعث می‌شود که بدن شما بیشترین میزان این مواد مغذی را جذب کند. یک روش آسان برای جذب بیشتر این مواد مغذی این است که آووکادو را به ترکیبات سالادتان اضافه کنید.

2- آووکادو کمک می‌کند تا لاغرتر شوید

اگر قصد دارید چند کیلویی کم کنید آووکادو در خدمت شماست. نصف آووکادو حاوی 3٫4 گرم فیبرهای حلال و غیر حلال است. بدن به این فیبرها نیاز دارد تا عملکرد سیستم گوارش بدن را در شرایط مطلوبی نگه دارد. علاوه بر این، فیبرهای حلال اجازه نمی‌دهند که گلوسیدها با سرعت بالا جذب بدن شوند. برای همین باعث می‌شوند که شما مدت زمان طولانی‌تری احساس سیری داشته باشید و به سراغ غذا خوردن نروید.

آووکادو همچنین حاوی اسید اولئیک است. این اسیدهای چرب وظیفه‌ی فعال کردن بخشی از مغز را بر عهده دارند که فرمان احساس سیری را صادر می‌کند. چربی‌های اشباع نشده‌ی مفیدی که حاوی اسید اولئیک هستند در مقایسه با چربی‌های اشباع شده و چربی‌های ترانس موجود در مواد غذایی صنعتی احساس سیری بیشتری ایجاد می‌کنند. هر چه شما بیشتر احساس سیری داشته باشید طبیعتاً کمتر به سوی خوراکی‌های مختلف گرایش پیدا می‌کنید و دریافت کالری‌های کمتر به لاغری و زیبایی اندام شما منجر می‌شود.

آووکادو منبع فوق‌العاده‌ی لوتئین است. این کاروتنوئید مانند یک آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند و از ابتلا به بیماری‌های مربوط به چشم پیشگیری به عمل می‌آورد.

3- آووکادو باعث کنترل قند خون می‌شود


آووکادو سرشار از چربی‌های اشباع نشده‌ی مونو مفید می‌باشد و اجازه نمی‌دهد بعد از صرف غذا میزان گلیسمی خون به یکباره بالا برود. داشتن یک رژیم غذایی سرشار از چربی‌های مفید حتی می‌تواند حالت مقاومت به انسولین را به هم بزند. متأسفانه وضعیت مقاومت به انسولین باعث تثبیت طولانی مدت گلیسمی می‌شود که رفته رفته به دیابت منجر می‌شود. سعی کنید به جای مالیدن کره‌های پرچرب روی نان یا استفاده از سس‌های مایونز در ساندویچ‌هایتان از پوره‌ی آووکادو استفاده کنید.

4- آووکادو و سلامت قلب

درست است که آووکادو پرکالری و سرشار از مواد چرب است (در نصف یک عدد آووکادو 138 کالری و 14.1 گرم چربی وجود دارد) اما همین میوه سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مفید برای قلب می‌باشد. اگر می‌توانید به طور مرتب از این میوه میل کنید و اگر نمی‌توانید هر از گاهی برای تنوع هم که شده از طعم و خاصیت این میوه استفاده کنید.

فولات موجود در آووکادو خطر سکته و ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. اگر شما هم در خانواده‌تان سابقه‌ی بیماری‌های قلبی وجود دارد و یا اگر عوامل بیماری‌زایی مثل اضافه وزن دارید و یا سیگار می‌کشید آووکادو را دریابید. این میوه می‌تواند قلب شما را در سلامت نگه دارد.

5- آووکادو برای خانم‌های باردار مفید است

یک فنجان آووکادو، یک چهارم نیاز روزانه‌ی بدن به فولات یا همان اسید فولیک را تأمین می‌کند. این ویتامین خطر ابتلا به ناهنجاری‌های مادرزادی جنین را کاهش می‌دهد. اگر باردار هستید و یا قصد بچه دار شدن دارید از این میوه میل کنید تا فرزند سالم به دنیا بیاورید.


آووکادو ، يک ماده غذايي کامل با 14 ماده معدني مفيد براي تحريک رشد بدن مي باشد؛ مثلا داراي املاح آهن و مس است که براي خون سازي مفيدند؛ يا سديم و پتاسيم موجود در آووکادو تعادل شيميايي بدن را حفظ مي‏کنند. 



اين ميوه به دليل نداشتن نشاسته، قند خون را در طول روز متعادل نگه مي‏دارد، بنابراين براي افراد ديابتي و افراد دچار هيپوگليسمي (افت قند خون) مناسب است.


آووکادو از نظر چربي خيلي غني مي‏باشد، در حالي که ساير ميوه ها و سبزي ها اين طور نيستند. 
همچنين حاوي مقدار زيادي ويتامين‏ A ، ويتامين‏هاي گروه B و منبع غني آنتي اکسيدان‏هايي مثل ويتامين E ،C و لوتئين (رنگدانه گياهي) است. 

ارزش غذايي آووکادو:

- آووکادو داراي رنگدانه ي گياهي زردي به نام "لوتئين" است. لوتئين يک آنتي اکسيدن طبيعي است که به حفظ سلامتي چشم ها در پيري کمک مي کند.

- يک پنجم آووکادو، 50 کالري انرژي و حدود 20 ويتامين و ماده ي معدني دارد.

- آووکادو‏ داراي ماده اي به نام بتا سيتو استرول (beta- sitosterol) مي‏باشد. بتا سيتو استرول يک استرول گياهي است که به حفظ مقادير طبيعي کلسترول‏ خون کمک مي‏کند.

ميزان مواد مغذي موجود در 100 گرم آووکادوي خام:
انرژي 190 کالري
اسيد چرب غيراشباع با يک باند دوگانه 12 گرم
اسيد چرب غيراشباع با چند باند دوگانه 2 گرم
چربي کل 20 گرم
ويتامين E 3 ميلي گرم
پتاسيم 450 ميلي گرم
مس 0/2 ميلي گرم
ويتامين B6 0/4 ميلي گرم
ويتامين B5 1 ميلي گرم
فيبر 3 گرم

آووکادو؛ يک ماده غذايي کامل:
آووکادو تقريبا يک ماده غذايي کامل است. آووکادو چربي و کالري بالايي دارد، لذا افرادي که نمي خواهند وزنشان زياد شود، بايد به ميزان متعادل از آن استفاده کنند. 
بيشتر چربي آووکادو از نوع چربي‏هاي غيراشباع با يک باند دوگانه است (همانطور که در قسمت بالا آمده است) که مقدار کلسترول خون را افزايش نمي‏دهند.
آووکادو کاملا قابل هضم و داراي سوخت و ساز آهسته است که براي بازسازي مواد مغذي و بارگيري در افراد ورزشکار مناسب مي باشد. 
وقتي آووکادو با ميوه‏ هاي ديگر مصرف شود، يک غذاي مغذي را براي کودکان فراهم مي‏سازد.

استفاده ‏ها:
بر اساس طب سنتي چين، آووکادو طبيعت سرد دارد. اين ميوه سبب تنظيم کار کبد و عملکرد صحيح ريه‏ ها و روده ‏ها مي شود. 
آووکادو منبع ماده معدني مس مي‏باشد که به تشکيل گلبول‏هاي قرمز خون کمک مي‏کند.
آووکادو به راحتي در بدن هضم و جذب مي‏شود و براي مادران شيرده و درمان زخم‏ها مفيد است. 
آووکادو به دليل غني بودن از ويتامين E ، براي زيبا سازي پوست مفيد است. همچنين به بهبود سوختگي‏ها و زخم‏ها کمک مي‏کند.
تحقيقات نشان داده است که آووکادو مي‏تواند ترشح هورمون انسولين را مهار کند، بنابراين براي جلوگيري از گرسنگي مفيد است.

فوايد خاص آووکادو به دليل سرشار بودن از ويتامين E:
1- بيماري‏هاي قلبي: 
آووکادو از بروز بيماري هاي قلبي جلوگيري مي کند. محققان به اين نتيجه رسيده‏اند که مقدار بالاي ويتامين E که بدن از طريق مکمل‏ها و يا با مصرف مواد غذا‏يي مثل آووکادو دريافت مي‏کند، مي‏تواند خطر ابتلا به بيماري‏هاي قلبي را کاهش دهد. 
همانطور که مي دانيد ويتامين E ، يک آنتي اکسيدان قوي است و به دليل داشتن همين خاصيت، از آسيب LDL- کلسترول به وسيله راديکال‏هاي آزاد جلوگيري مي کند. به نظر مي‏رسد که اگر کلسترول LDL آسيب ببيند، مي‏تواند در سرخرگ ‏هاي خوني رسوب کند و سبب تنگي عروق خوني شود. با جلوگيري از صدمه‏اي که راديکال هاي آزاد به LDL مي‏زنند، مي‏توان مشکلات قلبي را کاهش داد.
اگر چه بسياري از غذاها حاوي ويتامين E هستند، اما ويتامين E موجود در اکثر آنها، در طي عمل پختن از بين مي رود. آووکادو اين خوبي را دارد که براي خورده شدن، نياز به هيچ عملي ندارد و به همان شکل خام و تازه مصرف مي‏شود. 
2- عفونت در بزرگسالان
مطالعات نشان مي‏دهد که مصرف مکمل‏ ويتامين E براي تقويت سيستم ايمني بدن افراد مسن مفيد است. با افزايش سن، ميزان مواد مضر در بدن افزايش مي‏يابد که ويتامين E مي‏تواند مقدار آنها را کاهش دهد.
آووکادو به دليل سرشار بودن از ويتامين E ، مي‏تواند نقش يک مکمل را ايفا کند. به همين دليل، آن را در رژيم غذايي افراد مسن جاي مي‏دهند.
3- ناباروري در مردان:
آووکادو مي‏تواند به افزايش باروري در مردان کمک کند. 
ويتامين E همراه با ويتامين C در نچسبيدن اسپرم‏ها به يکديگر نقش دارد و قدرت جابجايي آنها را افزايش مي‏دهد، بنابراين اسپرم ها خيلي راحت‏تر مي‏توانند به طرف سلول تخمک بروند. 
با مصرف بيشتر مواد غذايي غني از ويتامين E و استفاده از مکمل‏هاي اين ويتامين تحت نظر پزشک، ممکن است ميزان باروري در مردان افزايش يابد.
4- بيماري پارکينسون:
مطالعات اخير نشان مي‏دهد که غذاهاي غني از ويتامين E مي‏توانند بيماري پارکينسون را کاهش دهند. البته اين يافته، نياز به تحقيقات بيشتري دارد.

چقدر بخوريم؟ 
نصف يک آووکادو تقريبا 4 ميلي‏گرم ويتامين E دارد. 
نياز روزانه مردان به ويتامين E حداقل 4 ميلي گرم و زنان 3 ميلي گرم در روز مي‏باشد.

چگونه آووکادو را انتخاب و نگهداري کنيم؟
آووکادو به خاطر رنگ و شکل پوستش، "گلابي تمساح مانند" ناميده مي‏شود. 
آووکادوهاي خوش شکل را که روي آنها بدون خراش است، انتخاب کنيد. براي استفاده فوري آووکادوهايي را بخريد که وقتي آنها را فشار مي‏دهيد کمي نرم باشند. براي اينکه آووکادوهاي سفت برسند، آنها را براي چند روز، با يک عدد موز در يک پاکت کاغذي قرار دهيد.
پختن و خوردن:
آووکادوها را پس از شستن از وسط ببريد. بعد يک کارد در وسط آن فرو کنيد و آن را بچرخانيد تا هسته اش خارج شود. 
مي‏توانيد آن را با پوستش سرو کنيد، و يا آن را از پوست جدا کرده و براي سوپ يا سالاد استفاده کنيد، و يا با آن يک سس درست کنيد. 
آووکادو يک ميوه روغني است و چربي‏هاي قابل هضم دارد و مي‏توان با آن يک سس سالم به همراه سبزيجات خام درست کرد.
روش ديگر براي تهيه سس اين است که آن را پوست کنده و خرد کنيد و نمک و کره به آن اضافه کنيد. سپس سس حاصل را روي نان بماليد و ميل کنيد.

هیچ نظری موجود نیست:

بهاران

بهار و نوروز در راهست. مبارک باد